+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
2 Years Anniversary Blog's GA by Amira Zainal

DUE DATE - 10.OCTOBER.2012
TAGS - I II III IV

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Warganegara Malaysia.
  • Semua para blogger yang ada blog sahaja.
  • Follow blog Miera dan like Fanpage ini untuk mengetahui update terbaru tentang GA.
  • Tekan sinisanasinun dan situ supaya ambil berkat *WAJIB
  • Wajib follow dan like SEMUA sponsor.


CARA-CARA PENYERTAAN :
  • Buat entri bertajuk  '2 Years Anniversary Blog's GiveAway by Amira Zainal'
  • Letak banner yang sedikit comel tu dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
  • Dalam entry itu, komen kan sedikit tentang 'MAKE-UP' blog Miera contohnya macam 'Comelnya Blog Miera ni'
  • Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
  • Tinggalkan link entry anda di comment box.


CARA NAK MENANG :

  • Promote GA ni habis-habisan sebab ada 2 pemenang untuk TOP REFERRAL
  • Buat entry yang 'gile-gile' sweet.


MENANTI ANDA :
  • 2 pemenang untuk TOP REFERRAL
  • 1 pemenang untuk entry yang paling SWEET
  • 5 pemenang dipilih oleh RANDOM.ORG
  • 10 pemenang dipilih oleh AMIRA ZAINAL
  • Hadiah untuk peserta terakhir dan terawal juga ADA
  • Lebihan hadiah akan di agihkan kepada mereka yang BERTUAH




------------------------------------------------


Si belang kucing Pak Jenal,
Pak Jenal seorang yang ceria,
2 Years Anniversary Blog's Giveaway by Amira Zainal,
Hadiahnya ohsomm, hebakk gila!

Syaratnya mudah, senang saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita. Sponsors pun ceria!

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Nak join? Ikutlah step ni,
First buatlah entri,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

17 orang sponsors yang baik hati,
Sudi nak bagi hadiah lagi,
Jomlah join giveaway ini,
Moga moga ada rezeki.

Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada shawl, cardigan, tudung kek dan macam macam lagi,
Eh, ada lagi, ada lagi,
Menangi necklace, beg, voucher dan felt craft dalam giveaway ini!

Jangan letak link entri di cbox or where ever,
Kalau letak jugak, takde dilayannye,
Due datenya 10 Oktober,
Cepat join. Klik banner.

Okay, Miera suruh comment sikit pasal blog kan? So, okay first of all, blog Miera comel :) Lawa, pink je kan. actually sy pun suka pink jugak! Yeayy sep sep high five! hehe. Lepastu header pulak. Okay la, ada gambar sape tah, sy tak kenal pun. hehe :p nothing to comment pasal blog Miera ni, sebab blog Miera simple and nice :) Hah! Background! Nak komen sikit. Background sy rasa mcm pekat sgt warna, jadi mcm garang je bila tengok. Lagi lagi leopard. hehe. oklah tu je.

Ok bai.


Labels:

POSTED BY LyllΛzhar II ON Saturday, 6 October 2012 2 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future