+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
Gergous Giveaway By Nurul Ezatee

DUE DATE - 200 PARTICIPANTS
TAGS - I II III IV

Terms to participate :-
  • Follow this blog.
  • Malaysian blogger, boys/girls blogger.
  • Have a blog.
  • MUST like all sponsors!
Steps to participate :-
  • Make an entry about this awesome giveaway, place the banner above in your entry and back-link-it to this entry/blog.
  • Make an interesting/creative entry.
  • Leave your comment about Ezatee's blog.
  • Publish your entry then leave your entry link in the comment box on this entry/blog.
The winners will be selected through :-
  • random.
  • interesting/creative entry.
  • comment about Ezatee's blog.

so, some winners will be selected through their creative/interesting entry, so i gonna make some pantun about this awesome giveaway - for creative/interesting entry. EXCLUSIVELY by me. heks.

-----------------------
Petang petang main atas titi,
Pakai baju wangi wangi,
Gergous Giveaway by Nurul Ezatee,
Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!

Syaratnya mudah, senang saja,
Buat entry dan tempek banner,
Jangan lupa follow & like semua penaja,
Barulah ada chance untuk memenanginya!

Nak join? Ikutlah step ini,
First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

Syaratnya senang, mudah saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita.

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Jangan letak link entry di cbox atau wherever,
Kalau letak jugak, sure direjectnya,
Due datenya sehingga 200 participants,
Cepat join. Klik banner.

13 orang sponsors yang baik hati,
Dah la baik hati, sudi nak bagi hadiah free free lagi,
banyak hadiah untuk direbuti,
Jangan lupa like dan follow, kalau tak, tak masuk rezeki nanti!

13 orang sponsors yang baik hati,
Sudi nak bagi hadiah lagi,
Jomlah join giveaway terhebak ini,
Mana tau ada rezeki?

Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada beg, shawl dan macam macam lagi,
Eh ada lagi, ada lagi,
Menangi brooch, dress, tudung bawal di giveaway awwseemmm ini!

Dua tiga kucing berlari,
Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
Bagilah saya menang ye, Ezatee?

101% fresh from farm :p
-----------------------

Comment about Ezatee's blog:
- cantik, pinky! ahh I love pink! yeay sep sep! heks. then doodle dekat header tu alahai comel jek macam Ezatee. nak tengok? haa ni :


comel kan? haha. then blog cepat loading *kalau line bb laju lerr* comel, pink, fresh, cool and so on! but satu yang aku tak suka....


ni ha..yang time bila kita bawak cursor ke tempat lain, akan ada benda yang follow dari belakang. jadi macam sometimes browser akan crash/jam sebab benda ni. sorry to say tapi mcm semak sikit. hehe. *ni pendapat aku lah, sorry Ezatee :( blog dah comel, cantik dah cuma time cursor yang follow ni je x best sikit, sebab pening lah benda ni. heks. again, NI PENDAPAT AKU JE OK. 

ok, tu je benda yang aku nak comment kat blog Ezatee. overall, blog memang comel, cantik, cool, lawa, semua lah! hehe.

wish me luck. hope ada rezeki, Amin~ bye assalamualaikum Xo

Labels: ,

POSTED BY LyllΛzhar II ON Friday, 23 November 2012 0 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future