+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
Mina's Giveaway

DUE DATE - 22 DEC 2012
TAGS - I II III IV

Hadiahnya semua awesome! Jacket and so on. sangat sangat lah awesome but sadly i don't know how the winners will be picked. maybe for creative entry? haha i guess. 

Bangun pagi sarapan bubur sum sum,
Pakai baju wangi wangi,
Jomlah join Mina's Giveaway yang sangat awesome,
Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!

Syaratnya mudah, senang saja,
Buat entry dan tempek banner,
Jangan lupa follow & like semua penaja,
Barulah ada chance untuk memenanginya!

Nak join? Ikutlah step ini,
First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

Syaratnya senang, mudah saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita.

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Jangan letak link entry di cbox atau wherever,
Kalau letak jugak, sure direjectnya,
Due datenya sehingga 22 Disember,
Cepat join. Klik banner.

9 orang sponsors yang baik hati,
Dah la baik hati, sudi nak bagi hadiah free free lagi,
banyak hadiah untuk direbuti,
Jangan lupa like dan follow, kalau tak, tak masuk rezeki nanti!

9 orang sponsors yang baik hati,
Sudi nak bagi hadiah lagi,
Jomlah join giveaway terhebak ini,
Mana tau ada rezeki?

Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada keychain felt, pin, hp strap, topup dan macam macam lagi,
Eh ada lagi, ada lagi,
Menangi jacket, shirt dan blouse di giveaway awesome ini!

Dua tiga kucing berlari,
Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
Bagilah saya menang ye, Mina yang baik hati? :p

wish me luck. hope ada rezeki kat GA ni, Amin~ nak jacket T_T heheh  btw pantun 100% made by me :p ok bye assalamualaikum Xo

Labels: , ,

POSTED BY LyllΛzhar II ON Sunday, 25 November 2012 3 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future