+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
Cik Lyeen's Giveaway

DUE DATE - 31 DEC 2012
TAGS - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 
61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 86 88 89 90 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 
yeayyy dah tag banyak banyak. hewhewhew (; okay so time untuk berpantun pulak yeeee (;
Pergi kerja dekat Sungai Way,
Pakai baju wangi wangi,
Jomlah join Cik Lyeen's Giveaway,
Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!

Syaratnya mudah, senang saja,
Buat entry dan tempek banner,
Jangan lupa follow & like semua penaja,
Barulah ada chance untuk memenanginya!

Nak join? Ikutlah step ini,
First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

Syaratnya senang, mudah saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita.

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Jangan letak link entry di cbox atau wherever,
Kalau letak jugak, sure direjectnya,
Due datenya sehingga 31 Disember,
Cepat join. Klik banner.

4 orang sponsors yang baik hati,
Dah la baik hati, sudi nak bagi hadiah free free lagi,
banyak hadiah untuk direbuti,
Jangan lupa like dan follow, kalau tak, tak masuk rezeki nanti!

4 orang sponsors yang baik hati,
Sudi nak bagi hadiah lagi,
Jomlah join giveaway terhebak ini,
Mana tau ada rezeki?

Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada tudung bawal, shawl halfmoon, shawl tiara, shawl sophie dan macam macam lagi,
Eh ada lagi, ada lagi,
Menangi tudung bawal pelangi, checkers, beads, printed dan syria di giveaway ohsomm ini!

Dua tiga kucing berlari,
Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
Bagilah saya menang ye, Cik Lyeen yang baik hati? :p
wish me luck. harap harap ada rezeki kat GA ni, Amin~ okbai assalamualaikum Xo

Labels: , ,

POSTED BY LyllΛzhar II ON Tuesday, 4 December 2012 12 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future