+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
GIVEAWAY 12-12-12 by Mohd Noor Shawal

DUE DATE - DEC 20th 2012
TAGS - 1 2 3 4

Pagi pagi bangun awal,
Pakai baju wangi wangi,
Giveaway 12.12.12 by Mohd Noor Shawal,
Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!

Syaratnya mudah, senang saja,
Buat entry dan tempek banner,
Jangan lupa follow & like semua penaja,
Barulah ada chance untuk memenanginya!

Nak join? Ikutlah step ini,
First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

Syaratnya senang, mudah saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita.

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Jangan letak link entry di cbox atau wherever,
Kalau letak jugak, sure direjectnya,
Due datenya sehingga 12 Disember,
Cepat join. Klik banner.

11 orang sponsors yang baik hati,
Dah la baik hati, sudi nak bagi hadiah free free lagi,
banyak hadiah untuk direbuti,
Jangan lupa like dan follow, kalau tak, tak masuk rezeki nanti!

11 orang sponsors yang baik hati,
Sudi nak bagi hadiah lagi,
Jomlah join giveaway terhebak ini,
Mana tau ada rezeki?

Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada jam swatch, tudung, hello kitty glasses, topup dan macam macam lagi,
Eh ada lagi, ada lagi,
Menangi kraft felt, hadiah misteri dan felt craft di giveaway ohsomm ini!

Dua tiga kucing berlari,
Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
Bagilah saya menang ye, Shawal yang baik hati? :p

Okayy, komen untuk blog shawal (;
- overall blog okay (; header naruto, eh macam tu eh ejaan dia? hiks peminat naruto ke? ;p then blog tak berat :3 cepat loading even thou line bb lembab macam kucing beranak ;_; then theme dia naruto + oren + kuning = lawa. kaler blog soft je kan bagi seorang blogger lelaki. cewahhhhh :p

wish me luck. harap harap ada rezeki kat GA ni, amin~ ok bai assalamualaikum Xo

Labels: , ,

POSTED BY LyllΛzhar II ON Tuesday, 4 December 2012 3 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future