+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
New Year Giveaway by Sheera Aya


DUE DATE - 13 JAN 2013
TAGS - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 
64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 86 88 89 90 92 93 94 
95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 
118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 
140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 
162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 
184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 
206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 
228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 
250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310

*fuhh...lap peluh* penat tangan ni menge-tag orang haha okay tengah rajin nak menang hadiah haha k ;p oh jangan risau setiap link tu berlainan link so jgn risau aku tipu dengan men-doubled kan link hohoho tapi if ada tu maybe aku tak perasan hohoho okay dah stop merepek. and aku akan update tag ni kalau aku rajin tag sampai 250+ orang bloggers hohoho ada gaji tak? k jk :p 
---------------------------------

Petang petang dating dengan Syasya,
Pakai baju wangi wangi,
New Year Giveaway by Sheera Aya,
Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!

Syaratnya mudah, senang saja,
Buat entry dan tempek banner,
Jangan lupa follow & like semua penaja,
Barulah ada chance untuk memenanginya!

Nak join? Ikutlah step ini,
First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
Lastly, comment link entry.

Syaratnya senang, mudah saja,
Korang mestilah warganegara Malaysia,
Kalau orang Jepun ke, Bangla ke atau Rusia,
Takyah join! Senang cerita.

Follow blog dan like page adalah syaratnya,
Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
Klik banner.

Penat menaip guna jejari,
Jari patah, pakai ubat guna guna,
Due datenya sehingga 13 Januari,
Cepat join. Klik banner.

Seorang sponsors yang baik hati,
Dah la baik hati, sudi nak bagi hadiah free free lagi,
banyak hadiah untuk direbuti,
Jangan lupa like dan follow, kalau tak, tak masuk rezeki nanti!

Seorang sponsors yang baik hati,
Eh walaupun sorang je, banyak hadiah menanti,
Jomlah join giveaway terhebak ini,
Mana tau ada rezeki?

 17 hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada hadiah untuk top referral, entry menarik, tag terbanyak dan macam macam lagi,
Eh ada lagi, ada lagi,
Oleh itu, marilah join giveaway awwwwsemm ini!

Dua tiga kucing berlari,
Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
Bagilah saya menang ye, Sheera Aya yang baik hati? :p

101% made by me :3
---------------------------------

Syarat - syarat mudah;
  • Follow blog ini.
  • Wajib follow blog ini dan like page ini.
  • Buat satu entry bertajuk 'New Year Giveaway by Sheera Aya'
  • Tempek banner di atas dalam entry dan backlink kan ke blog/entry ini.
  • Tag 3 orang rakan bloggers dan make sure dorang tahu.
  • Letak link entry dan ID Facebook di dalam ruangan komen entry ini.
Pemilihan pemenang;
  • top referral
  • random x3 winners
  • entry terawesome
  • entry paling banyak tag
  • entry komen terbanyak *termasuk komen owner blog.
Senarai hadiah;
  • top referral - hadiah misteri
  • entry terbaikaccessories/belt + bloglist setahun
  • entry tag paling banyakaccessories/belt + bloglist setahun
  • entry komen terbanyakaccessories/belt + bloglist setahun
  • random x3 - accessories/belt + bloglist setahun
  • 10 penyertaan awal - bloglist setahun 
wish me luck gais! harap harap ada rezeki kat ga ni, Amin~ ok done bai assalamualaikum Xo

Labels: , ,

POSTED BY LyllΛzhar II ON Wednesday, 26 December 2012 7 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future