+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida

DUE DATE - 18 FEBRUARY 2014

pembahagian hadiah| senarai hadiah yang awesome

---------------------------------

Main game Candy Crush bersama Dini,
Kumpul mata untuk dapatkan point,
Jomlah join Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida ini,
Hanya beberapa step sahaja dah boleh join!

Syaratnya sangatlah mudah, senang saja,
 Tempek banner, follow dan like sponsor,
Jangan lupa follow para penaja,
 Tanda terima kasih kerana sudi sponsor!

Nak join? Ikutlah step ini,
 First sekali buatlah entry,
Lepastu jangan lupa tempek banner sekali,
 Lastly, comment link entry.

 Lebih 15 jenis hadiah yang menarik untuk dimenangi,
Ada baju, novel, bedak tanaka, topup macam macam lagi,
Bukan tu je, ada sling bag, scarfs, bookmark calendar dan banyak lagi,
 Apa tunggu lagi? Marilah join giveaway awesome ini!

Banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi,
 Ada lebih 12 jenis hadiah sedia menanti,
Yang pasti kenalah jujur bila join giveaway ini,
 Baru murah rezeki nanti.

Follow blog, like page, follow twitter dan instagram sponsors adalah antara syaratnya,
 Jangan lupa tekan semua link yang ada,
Nak join? Senang jer,
 Klik banner.

Hadiah-hadiah awesome sedang menanti,
Marilah sama sama kita rebuti,
Oi, hang dok tunggu apa lagi?,
Jom lah join, 40 orang pemenang sedang dicari!

Penat menaip guna jejari,
 Jejari jejariku yang comel lagi runcing ini,
Due datenya 15 Februari ini,
Bismillah, moga moga adalah rezeki nanti.

Dua tiga kucing berlari,
 Pantun dah nak habis dah ni,
Moga moga ada rezeki,
 Bagilah saya menang ye, kak Shida yang baik hati? 

---------------------------------

bismillah...joined! Harap-harap ada rezeki di giveaway awesome ni. Hadiah semuanya sangat sangat menarik! Klik banner kalau nak join. Adios amigos xx

Labels:

POSTED BY LyllΛzhar II ON Sunday, 9 February 2014 7 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future