+ FLLWABOUTCBOXCREDSTWITTERBLOG
Smallish Biggish Mini Giveaway

Saya suka baca blog Smallish Biggish kerana...
- blog Smallish Biggish cepat loading dan tak jam bila loading. Ye lah usually kalau blog yg berat berat ni, kekadang laptop kita akan stuck kan sebab lambat sgt nak loading. So yeah, blog Smallish Biggish sangat senang untuk loading dan banyak tutorial serta info info seperti tips and tricks yang hebat hebat. Tuan blognya jugak awesome, comel lagi. hehe ^v^

Due date - 13.August.2012

Da awesome prizah :
One Lip Ice Lip Balm mentholatum
One pair of false eyelashes
A deep black liquid eyeliner
A rockstar long necklace
a Tea tree oil anti blemish

awesome rite? ofcourse! so wanna join? do click here and support this awesome giveaway! wish me luck and hope ada rezeki kat giveaway ni. and kalau menang dapat rock star long necklace pun lawa jugak. boleh buat raya sekali. hehe. okay wish me luck. Amin~ okay bye x

Labels:

POSTED BY LyllΛzhar II ON Thursday, 2 August 2012 0 derp[s] TOP
past | all rights reserved desiree 2012 | future